Ecah Zamri's Stories




Stupid things about boys.
Wednesday, July 17, 2013 | 4:59 PM | 0 Sweet Hearts

1- EGO.  Ya,lelaki memang tak lari dari sifat ego. Macam yang kita tau lelaki memang ego dari wanita, so kadang-kadang ia sangat membosankn bagi seorang perempuan.
2- PENAKUT. Lelaki sekarang suka pendam perasaan dalam hati. Tak berani nak luah kat perempuan yang dia suka. Luah aje la, mana tau kalau-kalau si dia pun mempunyai perasaan yang sama. 
3- IMMATURE. Kalau sikit-sikit tu takpela, boleh buat orang ketawa.tapi, jangan melebih nanti orang tak suka.

4- BUTA . selalu nampak perempuan yang jauh, yang perlu dikejar. mereka tak nampak yang ada seorang perempuan yang selalu tunggu dia .
5- TAK SENSITIF. Ada sesetengah lelaki yang bila buat perempuan bersedih, bukan dia nak pujuk, ceriakan balik. dia buat tak tau je. tak rasa bersalah ke ?

6- PANAS BARAN. kenapa korang suka marah-marah ? untuk perkara kecik pun nak gaduh. kadang-kadang kitaorang kaum perempuan ni pun tak faham apa salah kitaorang. slow talk boleh kan ?

7- FAKE PROMISES . suka buat janji macam-macam. tapi. tak ditunaikan pun. mana ada kiteorang sedih, happy sangat. 
8- HARAPAN PALSU. mula-mula kenal, lelaki memang suka sweet talk buat hati perempuan terpikat. bila perempuan tu dah jatuh hati, lelaki buat tak tau je. mula abaikan dia dan layan perempuan lain. bagus kan ?


0 Sweet Hearts(s)