Ecah Zamri's Stories




Tips Untuk Jadi Tinggi.
Sunday, July 21, 2013 | 7:04 AM | 0 Sweet Hearts

Hey, Assalamualaikum. Bagi yang mengenali ecah, mereka mungkin tau ecah adalah seorang yang agak tinggi. 169 cm je. je ? haha, kay. Ramai jugakla yang mintak tips untuk jadi tinggi. So, meh ecah nak share. =D Tapi, ni yang ecah punya lah. Tak tau berkesan ke tak atas korang.

First, korang kena bergayut. Bukan bergayut phone, tapi bergayut mengangkat badan. Dari kecik lagi ecah suka bergayut, maybe sebab ia boleh meregangkan badan kot, sekaligus ia boleh memanjangkan badan kita..

Then, korang kena banyak minum susu. Yum ! Susu coklat memang ecah suka. Minum hari-hari tau, insyaallah kesannya akan cepat terasa. Lagipun, bagus minum susu ni, selain boleh meninggikan badan , ia juga boleh menguatkan tulang dan gigi.


Next, korang kena makan roti. Macam sepupu ecah sorang ni, tak makan nasi pun takpe. Asalkan, ada roti. Hari-hari kot dia makan roti. Hasilnya, ya Allah.. memang tinggi gila kot. ecah dekat dada dia je kot.





Tu je lah tips dari ecah. Pandai-pandailah korang cari tips lain. hehe, yang penting korang usaha. Usaha tu tangga kejayaan. hee. bye !




0 Sweet Hearts(s)