Ecah Zamri's Stories




Awek legoland. syasya solero.
Saturday, November 2, 2013 | 12:59 AM | 0 Sweet Hearts
Mesti korang dah pernah dengar kan pasal ni ? Alaa, yang ni. " macam comel je, macam cantik je.. " haa, yang tulah. Bagi orang yang tengok tu, memang diorang akan cakap " eh, poyo ah minah ni. " kan kan ? Mungkin dia nak melawak je. Tapi, tak kena cara. Facebook budak ni ialah syasya solero . Ecah dah lama follow dia. Btw, budak ni memang cute. Tak dinafikan. Dia punya twitter aritu ada, tapi dah suspended. Tak tau lah kenapa tu. Setahu ecah dia memang bertudung. Tak tau pulak dia jenis pakai buang. Nah video budak ni.


Budak ni comel sebenarnya .









0 Sweet Hearts(s)