Ecah Zamri's Stories




Mat luthfi
Friday, November 8, 2013 | 3:42 AM | 0 Sweet Hearts
Sebut je matluthfi, mesti ramai yang kenal kan ? Alaa, youtubers tu. Yang belajar kat Perth tu, yang bijak tu, yang hensem tu, yang macam-macam lagi lah. Mesti ramai yang tau dia tercalon untuk Shout Awards kan ? Malam esok tu. Jangan lupa tau. Macam mana Ecah kenal dia ? Begini ceritanya.

Satu malam tu ecah chat ngan iman. Tiba-tiba iman suruh tengok video matluthfi. Wow wow. First video dia dah cukup buat ecah jatuh hati. Memang awesome la. Pandai betul dia. Dia mungkin buat lawak, tapi dalam lawak tu ada mesej. Bagus kan ? Alahai.. Tak caye ? Korang try tengok. Mesti korang pun akan admire dia punya la. Bukan admire dia, tapi cara dia. Fuhh, memang awesome. Cute pulak tu. Haha. Tapi, nama pun manusia kan ? Tak lari daripada haters. Dia pun ada haters.  Ecah pun tak tau kenapa perlu ada haters. Lantak ah. Itu hak masing-masing kan ? oke, tu je kot yang ecah nak share pasal dia. Bagi yang tak kenal lagi dia, nih gambar dia.


btw, tolong ecah boleh ? klik link ni jap :) Klik sini !



0 Sweet Hearts(s)